7th Sea 2 edycja...?

Rozmowy o wszystkim co związane ze światem 7th Sea.

Moderatorzy: Administracja forum

7th Sea 2 edycja...?

Postprzez Bo-Lesław » Wt lis 03, 2009 2:18 pm

Ja mam pytanie odnośnie wspomnianej tu Sarmacji http://komiks.polter.pl/Mayhnavea,blog.html?dRPG może ktoś podać jakieś inne źródło w którym mowa, że nowa kraina ma zostać dodana. Marzy mi się poprowadzenie 7th sea ale chciałbym mieć w miarę kompletny obraz świata (by potem nie dokleić kraju podczas gry). Bo o ile dorzucenie nawet kilkunastu małych hrabstw w Eisen nie stanowi problemu to wklepanie całego kraju już w trakcie gry zburzyć może kampanię.
Bo-Lesław
Użytkownik
Użytkownik

Pytania początkujących

Postprzez Uszaty » Cz lis 05, 2009 12:04 am

Pewnie kilkudziesięciu Polconowiczów to potwierdzi. A czy rzeczywiście do tego dojdzie? No i o kampanię się nie bój, jeśli by nawet coś takiego nastąpiło, to nie prędzej niż za 2-3 lata.
Ostatnio edytowano Cz lis 05, 2009 12:05 am przez Uszaty, łącznie edytowano 1 raz
"I murdered thousands for the Emperor and he gave me nothing except his damning silence. Now his lapdogs yap for every life I take, while the gods promise me the galaxy."
Uszaty
Stały bywalec
Stały bywalec

Pytania początkujących

Postprzez Bel esprit » So lis 07, 2009 2:05 pm

Pewnie kilkudziesięciu Polconowiczów to potwierdzi

Potwierdzam! :)
Bo-Lesław, zawsze możesz ustami NPCa powiedzieć graczom, że gdzieś tam, na granicy z Sułtanatem Półksiężyca, jest ni-to orientalne, ni-to usuryjskie państwo, którego mieszkańcy co i rusz odpierają ataki pogan i są przedmurzem Wiary Proroków. Najwyżej go nie wykorzystasz, a będziesz miał w zanadrzu.
Violence is, of course, alien to our ideals.
Bel esprit
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: 7th Sea 2 edycja...?

Postprzez WieszKto » Wt gru 01, 2009 1:24 pm

Wiadomość zaskakująca - na pewno fanów 7th sea tylko... Czy naprawdę będzie komuś chiało się wydać 2 edycje jeśli pierwsza niezbyt się przyjęła w Polsce? Dodawać kraj w którym nie wyszedł żadaen dodatek do podstawki ze względu na małe zainteresowanie - dla mnie to troszkę utopijnie brzmi. Ale jak rzeczywiście wyjdzie to oczywiście że kupię :rockpunk:
Victory... we fight to win!
Victory... is ours again!
We are the scourge of the land and sea!
Beastly pirates are we!!!
WieszKto
Redaktor działu 7th Sea
Redaktor działu 7th Sea

Powrót do Theańskie dyskusje