Moderatorzy: Moderacja, Mistrzowie Gry

Heretyk napisał(a):Na decyzję, czy się rozdzielacie czy nie, i co kto robi.

Weaken.slann napisał(a):Gdzie są moce robiące atribure dymage?

Azgoth napisał(a):Nie czekajcie na mnie. Poprosiłem Heretyka żeby zajął się sam Keshem i usunął go w odpowiednim czasie ze sceny. Dzięki wielkie za grę!

Pipboy79 napisał(a):-Eee... czy mi się coś głupio wydaje czy Tony zrobił mnie szefem grupy szturmowej? Eee... A nie można by tak np. Marcusa wsadzić na tę miejsce? Właściwie sądziłem, że jakby polazł na akszyn to on by dowodził.

Nie ma jak szefostwo umiejące elastycznie reagować na zmienne dane płynące z pola walki 

PPPP napisał(a):Tony Pym
- Mamy tutaj przedstawiciela jednej z najbardziej rozwiniętych cywilizacji Wszechświata - Pym wskazał na Doktora - Jednakże jeśli Marcus uzna, że potrzebny jest mu Calwin, albo ja, jesteśmy do jego dyspozycji.

.

Pipboy79 napisał(a):Ktoś wie co, jak i kiedy mamy tam robic? (poza ogólnym "ropzpierdolmy co trzeba i spadajmy")?

slann napisał(a):A da ktoś może te dosie Dooma Gniewowi.

Suldarr'essalar napisał(a):Marcus tylko prosi Calwina o przyśpieszony kurs obsługi kompuera (tzn, nie bronił się przed telepatią).

Suldarr'essalar napisał(a):Morel da radę?

Morel napisał(a):Wejść, rozwalić maszyny do tworzenia nieumarłych, uciec

Heretyk napisał(a):Jeśli jesteście gotowi itp. to mogę was wrzucić w zasad... na misję

No trudno, na Omaha się przebili to i my się przebijemy 

Pipboy79 napisał(a):- Oooo - mruknął ewidentnie zachwycony gdy Tony, praktycznie od ręki sprokurował makietę w 3D.

Pipboy79 napisał(a):Póki się jednak dało Solo planował wejść tak głęboko i tak cicho w obóz wroga jak tylko sie da.

Powrót do Pozostałe gry RPG - komentarze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości