Moderatorzy: SethBahl, Fungus, Darklighter, Administracja forum

Also, David's non-comic Mouse Guard art includes a lot of stuff like riding ducks that may not ever make it into the comic

Legalnie kupione pdf-y też kosztują.kryst26 napisał(a):Tak PDFy. No bo słuchajcie nie każdy ma kasę od razu na nowe hobby.
Bez komentarza. A tutejsze odpowiedzi zechcesz przeczytać?Przyznam się że nie czytałem wszystkiego tylko "wierszami" bo mi się za bardzo nie chciało

Siriel napisał(a):Bez komentarza. A tutejsze odpowiedzi zechcesz przeczytać?Przyznam się że nie czytałem wszystkiego tylko "wierszami" bo mi się za bardzo nie chciało

Tak PDFy. No bo słuchajcie nie każdy ma kasę od razu na nowe hobby.
Gościu weź wyluzuj. Jak nie chcecie mi tutaj pomóc to znajdę inne forum milsze. Bo jak widać tutaj za miło nie jest. Zamiast udzielić mi konkretnej odpowiedzi. Czepiasz się szczegółów.

Malaggar napisał(a):Po pierwsze piractwo jest przestępstwem.
Po drugie, jak wyskakujesz z tekstem, że ci się nie chciało podręcznika doczytać, to nie nasz problem. Tylko licz się z tym, że komuś nie będzie się chciało twoich odpowiedzi czytać.

kryst26 napisał(a):Znalazłem saga edition.

Bardzo proszę. Najlepiej takie, gdzie oferują dodatki do Star Wars RPG w formacie pdf.kryst26 napisał(a):Jak nie chcecie mi tutaj pomóc to znajdę inne forum milsze.
Zawarłem konkretną aluzję (sic!), że powinieneś zapoznać się z regulaminem forum, na którym się wypowiadasz. A tenże regulamin nie lubi piractwa, podobnie jak obrażania innych użytkowników.Zamiast udzielić mi konkretnej odpowiedzi. Czepiasz się szczegółów.

Siriel napisał(a): @ Szelest
Jestem przekonany, że kolega znalazł legalnego pdf-a. Jako niepoprawny optymista wierzę w ludzką naturę i skłonność do czynienia dobra.

wild beast napisał(a):Bufonistwo tego forum zaczyna sięgać granic. Nie przejmuj się kryst26, połowa z tych ludzi bulwersuje się byle czym, zamist pomgać sobie i innym ( choć pomoc, teoretycznie, jest celem tego forum ) - tutaj to nie fandom, to gnizado żmij ( bardzo często zaznaczę, choć nie zawsze ). Możesz spróbować na tej stronie szukać pomocy - to strona fandomu Star Wars, dużo milsza, niż egocentryczne forum RPG na poletrze.![]()
kryst26 rozumiem też że nie możesz znelśc informacji w SAGA Edition - jak krótko prowadziłem sam się lekko załamałem ile jest tam tabel i róźnych nowych nazw... a prowadziłem D&D 3 lata i potrafię ogrniać "cięzko strawne systemy".![]()
Co do pomocy - po pierwsze, w Saga masz Index na końcu podręcznika - spórbuj tam znalkeśc te informację. Po drugię, jeśli masz PDF'a możesz skorzystać z opcji wyszukiwania - najczęscie w sekicj "Edycja/Edit" i tam "Szukaj/Find" ( zależnie czy wersja polska czy angielska rpgoramu.

Nie przejmuj się kryst26, połowa z tych ludzi bulwersuje się byle czym, zamist pomgać sobie i innym ( choć pomoc, teoretycznie, jest celem tego forum ) - tutaj to nie fandom, to gnizado żmij ( bardzo często zaznaczę, choć nie zawsze ).
Also, David's non-comic Mouse Guard art includes a lot of stuff like riding ducks that may not ever make it into the comic

Deckard napisał(a):No właśnie, nie przejmuj się, zamist Ci pomgać w naszym gnizadzie podeszliśmy z rezerwą, ponieważ wielokrotnie wcześniej pomagaliśmy osobom chcącym wszystko na tacy, które później machnęły ręką na poświęcony im czas.
kryst26 napisał(a):A ty już rozgryzłeś ten system?? Bo może mógłbyś mi wytłumaczyć na spokojnie np. na gg.

No tak, bo forum to oczywiście miejsce edukacji młodzieży i śpiewania piosenek religijnych. Naprawdę, Dakradzie, dziwi mnie twoje podejście do sprawy - widać że chłopak jest młody ( stażem, nie wiem jak wiekiem ) i potrzebuje prostej pomocy. A ty zamiast mu pomóc to zaczynasz "regulamin to, regulamin tamto, i pamiętaj o zasadach polskiej pisowni". Nie złamał on regulaminu w żadnym punkcie, a już na pewno nie bardziej niż wielokrotnie tu widziałem, na tym forum.
Sesje co tydzień, tak po 5 godzin minimum. Faktycznie, nie gram wcale.Rację ma mój guru RPGowy, M4ti z Lublina, który mówi że zamiast grać siedzicie na forach i rozważacie o tym "jak to kiedyś się grało", narzekając na lewo i prawo.
Regulamin nie uwzgędnia dysfunkcjiPlus weź pod uwagę fakt, iż jeżeli chcesz całe życie machać zaświadczeniem o dysgrafii, dyskalkulii czy dysleksji, to rozsądniejszy będzie dyskonekt, pardon, disconnect.

Po pierwsze, nie ma takiego słowa jak "bufonistwo". Chodziło pewnie o "bufonadę". Po drugie, obrażanie innych użytkowników jest zabronione w regulaminie (który teoretycznie powinieneś był przeczytać).wild beast napisał(a):Bufonistwo tego forum zaczyna sięgać granic.
Regulamin: "1.1. Forum Poltergeista służy do wymiany poglądów pomiędzy użytkownikami portalu na różne tematy w przeznaczonych do tego działach."choć pomoc, teoretycznie, jest celem tego forum [...] Jak tak traktujecie ludzi to nie dziwota że nikt nie chce o pomoc was prosić DO CZEGO POWSTAŁO FORUM.
Jeśli kradniesz to, co sąsiad ukradł tobie - wszystko w porządku. To tylko bezpieniężny obieg potrzebnych towarów.Malaggar napisał(a):Sąsiad kradnie, wiec i moje kradzieże są ok.

viagrom napisał(a):gracze star wars z lublina?
Na przykład ja.
Więcej info na Paradoksie. 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości