Moderatorzy: Adahl, Administracja forum

.

Fenrir napisał(a):To ja, żeby nie było nudno, się wyłamię.
Denae napisał(a):A r4venger napisał co ma na myśli a nie przekleił linka.

aczkolwiek grałem tylko w "singla", którego zdałem raz i to niejako z przymusem strasznym jako, że kończę każdą grę w jaką zacznę grać - natręctwo to straszne
Z Mass Effect nie miałem takiego problemu - tam nawet samo zwiedzanie Cytadeli było dla mnie przyjemnością 

O jezu jezu!! Przecież muzyka z ME to jedna z najlepszych ścieżek dźwiękowych w grach ever!oprawa graficzna (niestety, tylko graficzna)

Ja je uwielbiam, a gra jest tego warta.

twilitekid napisał(a):No ja sporo przegadałem z moimi postaciami, wręcz dzięki temu uratowałem Wreksa przecież ; ).
twilitekid napisał(a):Mnie w ME zachwyciła spójność tego świata; zależności między-rasowe, polityczne tło, świetnie napisana ta blisko 200 letnia historia. Wręcz czułem, że rzeczywiście to wszystko może tak wyglądać.
).Adahl napisał(a):Tak jak napisał twil ME jest niesamowicie spójny, czego nie można powiedzieć o zapomnianych krainach.

wild beast napisał(a):Lubię laserowe pistolety i kobiety w obcisłych kosmicznych kombinezonach. Szanuję Bioware za ogromny wkład w dziedzinę elektronicznej rozrywki. Podziwiam recenzentów z prestiżowych pism i portali. Liczę się z opinią innych graczy. Chętnie spędzam czas przy komputerowych grach RPG. Ze względu na to wszystko sięgnąłem po Mass Effect, głośną, wychwalaną pod niebiosa superprodukcję utrzymaną w stylistyce space-opery. Nie żałuję. Jeżeli jednak to jest porywająca, głęboka i innowacyjna gra, która dumnie wyznacza przyszłość gatunku to ja serdecznie dziękuję, odstawiam w kąt blaszaka i przerzucam się na Magię i Miecz.

twilitekid napisał(a):W naszym CDA pecetowa wersja dostała okrągłą 10.

Pisaliśmy o tym już jakiś czas temu. Na dzień dzisiejszy informacja jest taka, że pojawi się około 5 lutego.

Squallu napisał(a):No ale Gears to strzelanka a Mass to Erpeg

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości