na serwis trafiłem poprzez sklep replikator.pl zachęcony programem rabatowo/punktowym
miałem co prawda pewne problemy z rejestracją*, ale ostatecznie się udało i oto jestem. Teraz chciałbym skorzystać z obiecanej zniżki:
przy rejestracji na Poltergeiście każdy nowy użytkownik otrzymuje replikatorowy kod rabatowy, z którego może korzystać bez ograniczeń (a także przekazywać go dalej). Rabat otrzymywany przy rejestracji wynosi 3%
http://info.polter.pl/Polter-replikator.html
Skoro każdy otrzymuje kod rabatowy, to zapewne i ja dostałem, tyle że go jakoś przeoczyłem, czy mógłby mi ktoś jakoś pomóc w jaki sposób mogę skorzystać ze zniżki albo choć uświadomić mnie, czy taka zniżka w ogóle istnieje?
Zniżka niby nie jest zbyt duża i gdyby chodziło o pojedynczy zakup to bym mógł się nawet tym nie zainteresować, ale jak przejrzałem ofertę replikatora, to widzę możliwość, że przyjdzie mi z niej skorzystać nieraz

Będę wdzięczny za pomoc (mam nadzieję, że umieszczam post w odpowiednim dziale i że prawidłowo skorzystałem w wyszukiwania nie odnajdując postów o podobnej treści)
* (rozumiem, że musi być jakiś filtr antyspamowy, blokujący tworzenie kont przez automaty, ale ten stosowany na polterze jest wyjątkowo nieczytelny, a po kilku nieudanych próbach włączyła się jeszcze jakaś blokada, całe szczęście, że usunięcie ciasteczek pomogło, inaczej bym się całkiem zniechęcił)