Tak samemu nie wypada.
Generalnie to chyba tyle.
Pozdr
ShpaQ
Moderator: Moderacja
Tak samemu nie wypada.

Trzewik napisał(a):Dracool odbędzie się w pierwszy weekend lipca, od piątku do poniedziałku, czyli od 2-5 lipca.
Program - generalnie dokładnie to samo co w roku 2003, czyli dużo zorganizowanego grania dla uczestników w gry planszowe i karciane + dodatkowo zorganizowane sesje RPG + jeden blok prelekcji + mini bloki bitewne (turnieje/pokazy) i karciane (turnieje/pokazy).
Kto lubi Dracoole (rok 2002 i 2003) ten się nie zawiedzie, kto Dracooli nie lubi, nie powinien przyjeżdżać, bo formuły konwentu nie zmieniamy.
Ponownie będę biegał po konwencie i zmuszał do grania

Tak wiec przyjezdzajcie z Tej Wawy i juz! 

ShpaQ napisał(a):Konwencik sie zbliza, ja sie wybieram i zastanawiam sie na kogo z was mozna liczyc.Tak samemu nie wypada.
Generalnie to chyba tyle.

Od Dracoola zeszłorocznego zaczałem swoją konwentową reaktywację po n latach, więc mam raczej miłe wspomnienia. Poprzywożę ze sobą, mam nadzieję, trochę starych gier

Ha! Potwierdzone u Ignacego.

W tym roku robimy dwa tłuściutkie dobrze wypasione
Larpy na które zapraszamy wszystkich miłośników WODa i nie tylko jak zwykle
na dniach wrzucę jakieś info.

i moglby mnie zabrac, tudziez umowic sie na jakis wspolny przejazd.

Wszytskimi czterema lapami
Choc to jeszcze nie to co bylo 3 lata temu.
Idzie sie taka piekna, duza ulica prosto z dwroca 

. Konwent ma dziwnie cztery dni w sumie to niby lepiej, tylko że np. ja nie mogę być na wszystkich czterech (praca), a jedynie sobota i niedziela i tu pies pogrzebany. Wybór mam taki, albo zapłacić 35 zeta i przebywać tam sobote i nidziele, lub po prostu jednodniowy i skoczyć tam sobotę lub niedzielę. Najchętniej bym pojechał na te dwa dni tylko że cennik nie przewiduje biletów "weekendowych". Zastanawia mnie, skoro jest tak dziwnie czterodniowy to dlaczego takiego biletu nie wprowadzono? Teoretycznie kosztował by on 25 zeta (domysł). Przez jego brak wygląda to tak że będę tam mniej przebywał z qmplami i wpłynie mniej kasy na konto organizatorów (cztery osoby). Moim zdaniem mogliście pomyśleć o tych "weekendowcach" 

Widze tylko, ze w tym wątku brak info.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości