Chodzi o serię Gordian Division https://www.amazon.com/s?k=Gordian+Division&i=digital-text&crid=37XYKPM82V9Y6&sprefix=gordian+division%2Cdigital-text%2C156&ref=nb_sb_noss_1 Kiedyś ktoś wklejal o niej jakies info ale od tamtego czasu cisza
Ano. Chociaz do tej pory pamietam jak jeden sadysta chwalil mi sie ze kupil 15 pierwszych tomow za 200 zl. W rewanrzu odeslalem mu zdjecie jak pije browara z Weberem. Zwyzywal, ale od 5 lat nie probowal sie chwalic zakupami
Nie lubię się szwędać po szerokim świecie. Nigdy nie rozumiałem np turystyki. Męczyć się drogą, potem męczyć się oglądaniem i w końcu męczyć się powrotem... Brrr
Dzwoniłem dziś do Rebisu, niestety ze względów ekonomicznych wydali wszystko na co mieli licencję od Webera, lub zaraz to zakończą (raczej to pierwsze) i na razie nie planują pozyskiwać nowych licencji... Mój rozmówca przynajmniej miał tyle empati że zabrzmiał na zmartwionego jak to komentowałem tym że będę musiał sobie poszukać nowego ulubionego wydawnictwa. Trzeba z tym jakoś żyć... może ponadrabiam Warhammera Fantasy i 40k bo coś ostatnio zajrzałem na stronkę Copernicusa i znalazłem mnóstwo nowych książek któyych nie czytałem...