Zrodzony z fantastyki

Karpatiak
Nowy użytkownik
Nowy użytkownik

Urządzenie pierwszego domu

śr sie 24, 2022 8:59 am

Niedługo odbieram klucze do domu w stanie deweloperskim.
Co sprawiało Wam największe problemy przy projektowaniu wnętrza? 

sawic
Użytkownik
Użytkownik

Re: Urządzenie pierwszego domu

śr sie 24, 2022 10:04 am

Najwięcej problemu po określeniu szkicu domu , wielkości z czego ma być zbudowany , czym ogrzewany itd. / mam doświadczenie i wiedzę z bud./ to uzgodnienia z projektantem / projekt zupełnie indywidualny . Jakieś własne rozwiązania projektanta bez uzgodnienia z inwestorem. Pomimo wszystkiego projekt domu wyszedł super chociaż z opóżnieniem 2 miesiące.

Obrazek

Moment
Nowy użytkownik
Nowy użytkownik

wt sty 17, 2023 10:13 am

Ciekawy wystrój, trochę nie w moim stylu ale podoba mi się. Myślę, ze wielu osobom trafiłby do gustu ;) Sama wolę pomieszczenia bardziej w stylu retro, przytulniejsze i zmniejszą ilością szarości. W ostatnim czasie bardzo wiele osób stawiało na szarość we wnętrzach, sama już mam jej dosć U siebie postawiłam na
meble w kolorze brązu oraz karmelu
beże
zieleń
oraz złoto
jest przytulnie i dość oryginalnie

Przy urządzaniu kuchni weźcie pod uwagę również to jakie wstawicie do niej sprzęty agd ;) Dobrze jest zastanowić się nad czymś oryginalnym :) Świetnie wyglada na przyklad okap kuchenny w kolorze czarnym - szczególnie jeśli dobierzecie czarny piekarnik czy czarną mikrofalę.

Awatar użytkownika
Aesthevizzt
Częsty bywalec
Częsty bywalec

pt sty 27, 2023 10:21 am

Spam od łasego na ruską kase lerła merlę... Ble... a kysz onuco!