Zrodzony z fantastyki

 
Lolecanti
Użytkownik zaawansowany
Użytkownik zaawansowany
Posty: 53
Rejestracja: wt gru 02, 2003 3:57 pm

[d20] Wookie a sprawa pancerzy

sob lut 07, 2004 8:15 pm

Witam. System Star Wars d20 jest dla mnie jeszcze nowy i sporej czê¶ci zasad nie znam. Przyk³adowo mam problem z noszeniem pancerzy przez Wookie.
Przeszukawszy podrêcznik nie znalaz³em ¿adnej zasady uniemo¿liwiaj±cej tej rasie zak³adania tego typu wdzianek, ale z do¶wiadczeñ gry komputerowej Knights of the Old Republic wynios³em prze¶wiadczenie, ¿e co¶ takiego nie jest mo¿liwe.
Zdrowy rozs±dek te¿ mi podpowiada, ¿e widok wookiego w przerobionym pancerzu szturmowca jest... no... dziwny.

By³bym wdziêczny za wyja¶nienie i ew. o wskazanie miejsca gdzie taka zasada mog³aby siê znale¼æ.
 
Nildaeel__
Użytkownik zaawansowany
Użytkownik zaawansowany
Posty: 59
Rejestracja: wt cze 17, 2003 4:53 pm

sob lut 07, 2004 8:48 pm

Takie pytanie padlo kiedys na FAQ Wizardowskim.
Odp brzmiala mniej wiecej tak:
Wookie moga nosic pancerze, zwlaszcza jesli byly one wykonywane na Kashyyyk. Wyjatkiem jest wlasnie ow pancerz szturmowca :wink:

[WC-2.SB]

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość