/Jedna emotikona i kilka wykrzykników wystarczy.
Lord Xan
Umbra pisze:A ja do dzisiaj mam na dysku trójkę i ostatnio grałem kilka dni temu.
O! Gram w to od kilku lat, oczywiście z przerwami, bo to jest gra, która po tygodniu zaczyna nużyć, chyba że spełni się jeden warunek. Zagra się z kolegami. Nie mam co tu jeszcze napisać przed ogólnym podsumowaniem gry, więc napiszę swoją historię z Herosami III. Mam...cholera kiedy to było? Osiem lat? Waham się, bo na pewno przed dyszką, albo właśnie dyszka. Może powiedzmy, że mam dziewięć lat. Są wakacje, rodzice pracują, a mnie zrzucają, że tak powiem na wieś do dziadków. W domu obok mieszka taki kolega, z którym często biegaliśmy i bawiliśmy się w Gwiezdne Wojny kiedy reszta chłopaków grała w piłkę. Często też spotykaliśmy się w mieście(obaj jesteśmy z Krakowa i tylko wbijamy na wieś to się tam dodatkowo spotykamy). Pewnego dnia zaczęło nam się nudzić. Był pierwszy dzień lipca, aż wreszcie zaproponował, że zagramy na komputerze. Spytałem w co. Odpowiedź była jedna i do przewidzenia. HEROES OF MIGHT AND MAGIC III! Słyszałem o tej grze już wtedy, ale to były marzenia. Więc wchodzimy szybko, gra wieloosobowa, trzech graczy(przyszedł jego kuzyn)i pykamy. Ze świata Herosów wyszedłem pierwszego września. I od tamtej pory gram do dzisiaj, pamiętam te wszystkie chwile spędzone wspólnie nad tą grą i patrząc na pudełko od razu się uśmiecham. Polecam, bo to jedna z lepszych gier, o ile tylko nie NAJLEPSZA spośród wszystkich. Jeżeli w to nie graliście to WSTYD, ale póki co polecam pocinać. Tak jak napisał earl ''Naprawdę warto.''.
konki pisze:najfajniesze jest to, ze są jeszcze ludzie którzy nad tą grą pracują i robią do niej nowe dodatki, usprawniają ją
ginfel pisze:A najlepsza rasa w tej grze to Forteca i Lochy,