Zrodzony z fantastyki

Znaleziono 769 wyników

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 26
autor: Macros
pn lut 26, 2007 7:01 pm
Forum: Początkujący
Temat: Talia dla średnio początkującego.
Odpowiedzi: 7
Odsłony: 643

Hahahahahaha. Forum Necromancy at its best.
autor: Macros
śr sie 16, 2006 12:27 am
Forum: Początkujący
Temat: Tu wpisujemy pytania o dzialanie kart
Odpowiedzi: 5485
Odsłony: 272986

Ad1. Za pomoca jakiejs karty, ktora mowi put a token into play, oznaczasz go sobie potem czym Ci sie podoba. Pomocne moze byc sprawdzenie znaczenia slowa 'token'. Ad2. Znowu trickiem moze byc slownik angielskiego, keyword to doslownie slowo klucz. W Magicu keyword abilities to np. flying, first stri...
autor: Macros
wt sie 15, 2006 8:07 pm
Forum: Początkujący
Temat: radiance w "Imperatorze"
Odpowiedzi: 1
Odsłony: 257

Tak jak to sobie ustalisz z osobami z Toba grajacymi. Formaty multiplayer poza 2HeadedGiantem nie maja oficjalnych zasad, wiec jest tak jak sobie ustalicie.
autor: Macros
wt sie 15, 2006 8:06 pm
Forum: Pytania do sędziego
Temat: blessing of the leeches+stifle
Odpowiedzi: 1
Odsłony: 225

Mozesz. W untapie nie mozna nic zagrywac, bo zaden z graczy nie dostaje wtedy priorytetu.
autor: Macros
wt sie 15, 2006 6:18 pm
Forum: Początkujący
Temat: Doradzicie??
Odpowiedzi: 1
Odsłony: 247

Z UR to klasykiem jest counter burn. Kontry i spalenia.
autor: Macros
pn sie 14, 2006 3:12 pm
Forum: Początkujący
Temat: Zdolność aktywowana za tapping a atak
Odpowiedzi: 2
Odsłony: 264

A kupisz dwa batony po zlotowce, za zlotowke?
autor: Macros
pn sie 14, 2006 3:10 pm
Forum: Początkujący
Temat: Stos
Odpowiedzi: 40
Odsłony: 2601

W odp nie mozesz zagrac sorcery. W odp mozna zagrywac tylko instanty i ability. Mozesz poczekac na rozpatrzenie stosu i rzucic swoje sorcery nadal w swojej turze.
autor: Macros
ndz sie 13, 2006 1:22 pm
Forum: Początkujący
Temat: Tu wpisujemy pytania o dzialanie kart
Odpowiedzi: 5485
Odsłony: 272986

Czyli - Discartuje losowo kartę z ręki: Barbarian Bully dostaje +2/+2 do końca tury jeśli gracz nie ma Barbarian Bully zadaj mu lub jej 4 obrażenia. Użyj zdolności raz w turze. O co chodzi z "jeśli gracz nie ma Barbarian Bully"? Proponuje popracowac nad gramatyka angielska ;) . Nie chodzi o "jesli ...
autor: Macros
ndz sie 13, 2006 1:16 pm
Forum: Początkujący
Temat: Kreatury - z regeneracją
Odpowiedzi: 3
Odsłony: 354

Moze sie ponownie regenerowac. Regeneracja dziala tylko do najblizszego lethal damage/destroy effect.
autor: Macros
śr sie 09, 2006 9:41 pm
Forum: Początkujący
Temat: Countery
Odpowiedzi: 1
Odsłony: 260

Znika.
autor: Macros
śr sie 09, 2006 6:19 pm
Forum: Początkujący
Temat: Liczenie punktów - podczas walki
Odpowiedzi: 5
Odsłony: 363

Tak, jest 4/3, ale ma na sobie 2 obrazenia, ktore schodza dopiero na koniec tury. Wiec jezeli np. dostanie jeszcze Shockiem w tej samej turze to zejdzie. Ale jej statystyki sie nie zmieniaja, bo jest roznica miedzy stworem 4/1 a stworem 4/3 z 2 obrazeniami na sobie.
autor: Macros
pn sie 07, 2006 10:33 pm
Forum: Pytania do sędziego
Temat: "legend rule" oraz horobi
Odpowiedzi: 4
Odsłony: 366

Nie ma tu zadnego problemu, bo jeden sie nazywa Stangg a drugi Stangg-Twin.
autor: Macros
pt sie 04, 2006 11:01 pm
Forum: Początkujący
Temat: Problem z Ivory Mask
Odpowiedzi: 5
Odsłony: 313

Nie ma slowa target, wiec sfinks dziala normalnie.
autor: Macros
czw sie 03, 2006 11:50 pm
Forum: Początkujący
Temat: Problem z Mark of eviction
Odpowiedzi: 6
Odsłony: 297

autor: Macros
wt sie 01, 2006 12:52 pm
Forum: Początkujący
Temat: ivory mask i Szadek
Odpowiedzi: 1
Odsłony: 225

Szadek sobie normalnie dziala. Widzisz gdzies w opisie jego ability slowo "target" ?
autor: Macros
pn lip 31, 2006 2:15 pm
Forum: Alternatywne karty
Temat: Bible the Gathering
Odpowiedzi: 43
Odsłony: 5579

Skoro jest kazdy z Trojcy, to powinno byc jeszcze "Trinity as One".
autor: Macros
śr lip 26, 2006 7:00 pm
Forum: Początkujący
Temat: Poszukiwany sensei
Odpowiedzi: 10
Odsłony: 382

autor: Macros
śr lip 26, 2006 3:08 pm
Forum: Początkujący
Temat: Poszukiwany sensei
Odpowiedzi: 10
Odsłony: 382

Ze Hezor bedzie odpowiadal na Twoje nudne pytania. Wystarczy, ze klikniesz na ikonke z jego gg pod jego postem.
autor: Macros
śr lip 26, 2006 12:38 pm
Forum: Początkujący
Temat: Pytanie o summoning sicknes
Odpowiedzi: 3
Odsłony: 247

Ad1. Mozesz regenerowac. Tapniecie po regeneracji jest jej efektem nie kosztem. Ad2. Zalezy jak jest sformulowany wording. Jezeli "tap x untapped creatures you control" to mozesz uzyc do tego stworow zagranych w tej turze. Stwory zagrane w danej turze nie moga atakowac i uzywac zdolnosci, ktore maja...
autor: Macros
śr lip 26, 2006 12:35 pm
Forum: Pytania do sędziego
Temat: discard
Odpowiedzi: 3
Odsłony: 321

Bleh. Tak to jest jak ludzie nie daja wordingow.
autor: Macros
śr lip 26, 2006 12:33 am
Forum: Pytania do sędziego
Temat: discard
Odpowiedzi: 3
Odsłony: 321

Ad1,2 Nie, nie. Najpierw rozpatrza sie cale czary, zanim dostaniesz priorytet aby cokolwiek zrobic.
autor: Macros
śr lip 26, 2006 12:31 am
Forum: Początkujący
Temat: Poszukiwany sensei
Odpowiedzi: 10
Odsłony: 382

GL, HF. Szukaj irl.
autor: Macros
pn lip 24, 2006 2:15 am
Forum: Pytania do sędziego
Temat: Mutilate i White Knight
Odpowiedzi: 2
Odsłony: 370

WTF?

stw: Nie masz uprawnien to nie odpowiadaj, a juz zwlaszcza nie odpowiadaj zle.

Mutilate zdejmuje White Knighta, poniewaz ani nie celuje ani nie zadaje obrazen.
autor: Macros
ndz lip 23, 2006 1:07 pm
Forum: Początkujący
Temat: Talia dla średnio początkującego.
Odpowiedzi: 7
Odsłony: 643

PCD ssie. Kupuj single, bedziesz wielki.
autor: Macros
ndz lip 23, 2006 1:07 pm
Forum: Pytania do sędziego
Temat: Tolsimir wolfblood
Odpowiedzi: 1
Odsłony: 267

Ad1
http://forum.polter.pl/viewtopic.php?p=405605#405605

Opcja szukaj czyni cuda. Poza tym to do poczatkujacych sa pytania.

Ad2. To zalezy. Moim strzalem byloby, ze pojda na piwo, ale to zalezy jakich sa kolorow. Jezeli chodzi o ich bezposrednie starcie na polu bitwy to oba zgina.
autor: Macros
sob lip 22, 2006 11:50 pm
Forum: Początkujący
Temat: Pomoc
Odpowiedzi: 1
Odsłony: 220

Use teh Google, Luke! http://www.essentialmagic.com/Miscellan ... eboard.asp - 3 wynik dla zapytania sideboard +magic . Mowisz, ze dlugo szukales? Poza tym 'znalesc' faktycznie nie mogles, bo tego nikt nie potrafi, mozna natomiast znalezc.
autor: Macros
pt cze 02, 2006 6:00 pm
Forum: Początkujący
Temat: Stos
Odpowiedzi: 40
Odsłony: 2601

No spam, no fun. ^^
autor: Macros
pt cze 02, 2006 5:57 pm
Forum: Pytania do sędziego
Temat: czy mogę
Odpowiedzi: 2
Odsłony: 337

Nie mozesz poswiecic Peta i dla many i dla Fluke'a tak jak nie mozesz kupic za ta sama zlotowke dwoch rzeczy za zlotowke.
autor: Macros
czw cze 01, 2006 12:49 pm
Forum: Początkujący
Temat: Stos
Odpowiedzi: 40
Odsłony: 2601

Scorching Lava nie jest kontra, demonie zbrodni.
autor: Macros
czw cze 01, 2006 12:45 pm
Forum: Początkujący
Temat: Wybuch many-o co chodzi???
Odpowiedzi: 14
Odsłony: 636

+1 to zawsze jakis pozytek
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 26