Zrodzony z fantastyki

Znaleziono 51 wyników

  • 1
  • 2
autor: kalebu
pn maja 23, 2005 2:54 pm
Forum: Archiwum strategii
Temat: Nowa Ponza w T2
Odpowiedzi: 129
Odsłony: 10434

ta ale podobne cos masz tu :

Goblin Goon can't attack unless you control more creatures than defending player. ; Goblin Goon can't block unless you control more creatures than attacking player.

a zupelnie co innego oznacza.
autor: kalebu
ndz maja 22, 2005 6:01 pm
Forum: Archiwum strategii
Temat: Nowa Ponza w T2
Odpowiedzi: 129
Odsłony: 10434

a ja myslalem ze to Pithing Needle robi tak ze aktywne ability nie mioze byc grane do puki jest ono mana abilitem
autor: kalebu
ndz maja 22, 2005 2:11 pm
Forum: Archiwum strategii
Temat: Nowa Ponza w T2
Odpowiedzi: 129
Odsłony: 10434

eee jak myslicie co nadaje sie teraz suveriorsow do wsadzenia w ponze ?
autor: kalebu
pn maja 16, 2005 5:43 pm
Forum: Trade
Temat: Lista nieuczciwych traderów
Odpowiedzi: 139
Odsłony: 38872

uwarzajcie na tego goscia http://allegro.pl/show_user.php?uid=476164&type=fb_recvd_neg bardzo slaby kontakt odwraca kota ogonem. przydazyla mi sie z nim nie mila historia. wyslelem mu deeda i reya dawnbringera za gobliny i on dostal a ja nie niby poczta zla ale czekam na te karty juz 4 tydzien i...
autor: kalebu
sob maja 14, 2005 9:28 pm
Forum: Klinika talii
Temat: [T2] Ponza mono R
Odpowiedzi: 20
Odsłony: 943

elfy,cleryki,deki z U ( controla sceptery itp) snake z chok,zombiaki,3 color control ;] a reszty nie pamietam ;] ale fajnie by bylo miec aki uniwersalny Sb bo niewiadomo nigdy gdzie sie pojednie na TR ;] powiedzmy ze mam taki SB biedny ale mam problem zaco to zamieniac z maina ;] SB: 4 [8E] Pyroclas...
autor: kalebu
sob maja 14, 2005 9:10 pm
Forum: Klinika talii
Temat: [T2] Ponza mono R
Odpowiedzi: 20
Odsłony: 943

rozumie ze chodzi o te ze to instant a to sorcer ;] a mozecie mi odac spis sb na mete ? ;]
autor: kalebu
sob maja 14, 2005 8:48 pm
Forum: Klinika talii
Temat: [T2] Ponza mono R
Odpowiedzi: 20
Odsłony: 943

kazdy ma inne zdanie na temat ruinow i shatteow jak uwarzacie zre ktorys z nich jest lepszy od drugiego to napiszcie dlaczego bo sam jestem ciekaw ;]
autor: kalebu
sob maja 14, 2005 6:57 pm
Forum: Klinika talii
Temat: [T2] Ponza mono R
Odpowiedzi: 20
Odsłony: 943

i zajmuje ci on jeden slot w rece ktory moze byc wypelniony prze cos leprszego ale nie o to chodzi ;] dalszy spis 16xMountain 3xBlinkmoth Nexus 1xShinka, the Bloodsoaked Keep 4xChrome Mox 4xSlith Firewalker 4xArc-Slogger 3xZo-Zu the Punisher 2xKumano, Master Yamabushi 3xHearth Kami 4xStone Rain 4xMo...
autor: kalebu
sob maja 14, 2005 6:36 pm
Forum: Klinika talii
Temat: [T2] Ponza mono R
Odpowiedzi: 20
Odsłony: 943

hmm raczej mi sie bardziej widzi spis Scentric ale poco .... poco grac na 4 Zo-Zu the Punisher bo jeden w bordzie to niema sensu .bo jak ci dojda 2 to jedna jes martwa . no a chodzi o przerobienie tego spisu co ja dalem .
i jeszcze pyt. poco Shinka, the Bloodsoaked Keep ?
autor: kalebu
sob maja 14, 2005 6:05 pm
Forum: Klinika talii
Temat: [T2] Ponza mono R
Odpowiedzi: 20
Odsłony: 943

to pomuz mi ze spisem a nie ja niewiem za co to wrzucic ;]

i jeszcze czy mam zostawic mastera ?? bo niewiem czy go kupic ? czy mi sie przyda na poczatku mialem zuzu za niego w maine.no i mialem electrostatic bolty zamiast seething song'ow.
autor: kalebu
sob maja 14, 2005 5:53 pm
Forum: Klinika talii
Temat: [T2] Ponza mono R
Odpowiedzi: 20
Odsłony: 943

[T2] Ponza mono R

moze pomozecie cos poprawic ?? // Lands 22 [OD] Mountain (3) // Creatures 4 [MR] Arc-Slogger 4 [CHK] Hearth Kami 2 [CHK] Kumano, Master Yamabushi 4 [MR] Slith Firewalker // Spells 4 [MR] Chrome Mox 4 [OD] Demolish 4 [FD] Magma Jet 4 [MR] Molten Rain 4 [MR] Seething Song 4 [CHK] Stone Rain // Sideboa...
autor: kalebu
sob maja 14, 2005 4:31 pm
Forum: Archiwum strategii
Temat: Nowa Ponza w T2
Odpowiedzi: 129
Odsłony: 10434

a moze Echoing Ruin na sb ??
autor: kalebu
sob maja 14, 2005 11:47 am
Forum: Archiwum strategii
Temat: Nowa Ponza w T2
Odpowiedzi: 129
Odsłony: 10434

zastanawia mnie za co wsadzisz tu seething song'i ? 18xMountain 4xBlinkmoth Nexus 4xChrome Mox 4xArc-Slogger 4xSlith Firewalker 4xHearth Kami 2xZo-Zu the Punisher 4xMolten Rain 4xStone Rain 4xDemolish 4xElectrostatic Bolt 4xMagma Jet SB: 1xZo-Zu the Punisher 2xShunt 4xPyroclasm 4xShatter 4xChalice o...
autor: kalebu
sob maja 14, 2005 9:34 am
Forum: Archiwum strategii
Temat: Ponza..?
Odpowiedzi: 139
Odsłony: 18643

tylk o teraz problem za co moze za ;] 4 [CHK] Hearth Kami
autor: kalebu
pt maja 13, 2005 9:54 pm
Forum: Archiwum strategii
Temat: Ponza..?
Odpowiedzi: 139
Odsłony: 18643

hyh sorki pomylilem mialo byc do t2 ale jak juz jest to mozen apiszecie mi czy oplaca mi sie wsadzic kavu ? ;]
SORKI WIELKIE ;]
autor: kalebu
pt maja 13, 2005 8:20 pm
Forum: Archiwum strategii
Temat: Ponza..?
Odpowiedzi: 139
Odsłony: 18643

co myslicie o wsadzeniu Flametongue Kavu do ponzy o takim skladzie a jak sie to oplaca co mi sie nawet niezle widzi w ponzie to za co ;] ? // Lands 18 [OD] Mountain (3) 4 [DS] Blinkmoth Nexus // Creatures 4 [MR] Arc-Slogger 4 [MR] Slith Firewalker 4 [CHK] Hearth Kami 2 [CHK] Zo-Zu the Punisher // Sp...
autor: kalebu
ndz kwie 24, 2005 8:22 pm
Forum: Początkujący
Temat: Problem z taliami
Odpowiedzi: 17
Odsłony: 568

a po polsku ?? ;];]
no ale niemozna nim blokowac ani atakowac kiedy ma sie wiecej kreatur niz opp a przeciesz gobbosy to napur i zawsze jest wiecej ;]

wytlumacz po polsku ;]
autor: kalebu
ndz kwie 24, 2005 7:57 pm
Forum: Początkujący
Temat: Problem z taliami
Odpowiedzi: 17
Odsłony: 568

niewiem czy to gra tak tutaj sie pytac ale ;]

jakie zastosowanie ma goblin goon w decku na goblinkach bo ja niekumam jego trzymania do konca ;]

moze ktos mi zetelnie ;] wytlumaczy ;]
autor: kalebu
pt kwie 01, 2005 11:23 pm
Forum: Początkujący
Temat: ??Blazeing Slavo
Odpowiedzi: 2
Odsłony: 190

??Blazeing Slavo

czy Blazeing Slavo zadaje 5 dmg w playera jesli ten nie posiada kreaturki ??
autor: kalebu
wt mar 29, 2005 5:38 pm
Forum: Początkujący
Temat: Tu wpisujemy pytania o dzialanie kart
Odpowiedzi: 5485
Odsłony: 273237

nie no bo wiesz jak wstawiam kreaturke z abillitem to musze odczekac ture zeby zadzialac nia .i kolega mi wkrecal ze z tym jest tak samo ;]
ale sie niedalem ;]
autor: kalebu
wt mar 29, 2005 5:13 pm
Forum: Początkujący
Temat: Tu wpisujemy pytania o dzialanie kart
Odpowiedzi: 5485
Odsłony: 273237

PYTANIA:

1: mam ta karte http://www.cardkingdom.com/images/Nemes ... ofFire.jpg
i czy mozna ja poswiecic odrazu po wystawieniu, zadajac obrazenia przeciwnikowi albo kreaturze ?
autor: kalebu
pt mar 25, 2005 1:49 pm
Forum: Początkujący
Temat: Tu wpisujemy pytania o dzialanie kart
Odpowiedzi: 5485
Odsłony: 273237

to niby poco takie cos pisze na wall'ach ???

Walls can't attack.
autor: kalebu
pn mar 21, 2005 3:33 pm
Forum: Początkujący
Temat: 2 kokusho
Odpowiedzi: 14
Odsłony: 456

mam jeszcze pytanko : ja mam jedno boseju na stole i kolega wyrzuca drugie i co sie dzieje ???
pytanie drugie ::
regola odnosi sie do legendarnych o tej samej nazwie czy wogole nie moze byc legendarnych wiecej niz jeden ;] ?
autor: kalebu
ndz mar 20, 2005 10:06 pm
Forum: Początkujący
Temat: 2 kokusho
Odpowiedzi: 14
Odsłony: 456

hmm no tak spoko ale szkoda ;] czyli i tak nie kupie 4 tylko 3 ;] w takim wypadku ale szkoda naprawde ;] ;] ble a ja myslalem ze tylko kreaturek to dotyczy
autor: kalebu
ndz mar 20, 2005 10:00 pm
Forum: Początkujący
Temat: 2 kokusho
Odpowiedzi: 14
Odsłony: 456

lol zawsze slyzalem i myslalem ze ta regola nie dotyczy landow ej przeciez to bez sensu to co moge miec tylko jedno bosejiu w decku ??
niekupywac 3 wiecej ;]
autor: kalebu
ndz mar 20, 2005 9:43 pm
Forum: Początkujący
Temat: 2 kokusho
Odpowiedzi: 14
Odsłony: 456

aha ale to nie obowiazuje bosejiu ? legendary land .
autor: kalebu
ndz mar 20, 2005 9:15 pm
Forum: Początkujący
Temat: 2 kokusho
Odpowiedzi: 14
Odsłony: 456

to jak to wkoncu wyglada jak sa dwie takie same legendy na stole to schodza obie czy tylko jedna aha i czy regola obowiazuje legendarne landy naprzyklad boseju ?? aha i ile moge miec boseju w decku ;] 4 czy ile che ?
autor: kalebu
pt mar 18, 2005 10:58 pm
Forum: Początkujący
Temat: Zaraz, coś nietak...
Odpowiedzi: 7
Odsłony: 315

a wlasnie . ja mam karte each. co daje protekcje przed kreaturami . to znaczy ze niemoze byc ona przez nie blokowana czy tylko kreatury nie zadaja jej dmg. ale blokowac moga .
autor: kalebu
pt mar 18, 2005 10:56 pm
Forum: Początkujący
Temat: Sensei's Divining Top ??
Odpowiedzi: 5
Odsłony: 217

prosil bym o podanie pelnych nazw kart w 3 i 4 poście jesli mozna ;] bo jestem zainteresowany ich zastosowaniem w grze ;]
autor: kalebu
czw mar 17, 2005 11:02 pm
Forum: Początkujący
Temat: Sensei's Divining Top ??
Odpowiedzi: 5
Odsłony: 217

Sensei's Divining Top ??

mam pytanko czemu w wielu deckach jest wiecej niz 3 ,2 Sensei's Divining Top. jakie maja one zastosowanie jesloi jest ich wiecej na stole niz 1 ??? no bo ze latwiej trafic w niego jas 4 to wiem ale chodzzi mi o zastosowanie na stole. np : place 2 many i przegladam 6 kart zamiast 3 czy sensej zapewni...
  • 1
  • 2