Zrodzony z fantastyki

 
Awatar użytkownika
Rudy102
Zespolony z forum
Zespolony z forum
Posty: 592
Rejestracja: wt wrz 28, 2004 5:09 pm

Wrath of Satan

pt lis 11, 2005 3:56 pm

Wrath of Satan :2::b::b:
Instant
As an additional cost to play Wrath of Satan sacrifice all creatures you control.
Destroy all creatures. They can't be regenerated.
"Argggggggghhhhhhhhh..... SSSSSAAAAATTTTAANNN" - satanist adept
Taki flavourowy WoG dla czarnego.
 
Awatar użytkownika
rincewind bpm
Fantastyczny dyskutant
Fantastyczny dyskutant
Posty: 1931
Rejestracja: pn wrz 27, 2004 5:24 pm

pt lis 11, 2005 4:22 pm

Bardzo mocne, choć nie wiem, czy nie było już czegoś w tym guście (w sensie rozwałka wszystkiego). Pomysł średni, wykonanie dobre.
 
Awatar użytkownika
Nielubiepieczarkathor
Fantastyczny dyskutant
Fantastyczny dyskutant
Posty: 6135
Rejestracja: czw paź 31, 2002 6:00 pm

pt lis 11, 2005 4:41 pm

Nazwa daremna.

I czym to się różni od Wratha?!?!?!?! Poza kolorem i nazwą, oczywiście... jedynie tym, że nie ochronisz swoich Indestructable stworów.
 
Awatar użytkownika
Aldranod
Użytkownik zaawansowany
Użytkownik zaawansowany
Posty: 51
Rejestracja: pt sie 19, 2005 5:42 pm

pt lis 11, 2005 4:44 pm

Od wrotek rózni sie tym ze musisz mieć jakieś krity na stole żeby to zagrać.
A nazwa faktycznie syfi.
 
Awatar użytkownika
Nielubiepieczarkathor
Fantastyczny dyskutant
Fantastyczny dyskutant
Posty: 6135
Rejestracja: czw paź 31, 2002 6:00 pm

pt lis 11, 2005 4:47 pm

Aldranod pisze:
Od wrotek rózni sie tym ze musisz mieć jakieś krity na stole żeby to zagrać.

Nie musi (chyba, że się mylę - ale raczej nie). Tak samo, jak możesz zagrać Apocalypse, nie mająć kart na ręce (a jest tam "as an additional cost to play Apocalypse, discard your hand).
 
Awatar użytkownika
Aldranod
Użytkownik zaawansowany
Użytkownik zaawansowany
Posty: 51
Rejestracja: pt sie 19, 2005 5:42 pm

pt lis 11, 2005 5:36 pm

Wydaje mi sie że raczej nie masz racji, przeinaczyłes wording Apcalypse.Musisz miec jakies krity żeby odpalic "Gniew Szatana"
 
Awatar użytkownika
ReCo
Zespolony z forum
Zespolony z forum
Posty: 1318
Rejestracja: sob paź 25, 2003 4:57 pm

pt lis 11, 2005 5:44 pm

kartę można rzucić nie mając w stole żadnego stwora, nie ma w tym żadnego problemu (podobnie jak Pieczar jestem pewien ale moge się mylić ;) )
karta: nazwa głupia, flavor żałosny, wszystko na poziomie mrocznego 15-latka
co do siły karty: zdecydowanie za duża, wrath w złym kolorze, w dodatku instant, bez drawbacka
 
Awatar użytkownika
Nielubiepieczarkathor
Fantastyczny dyskutant
Fantastyczny dyskutant
Posty: 6135
Rejestracja: czw paź 31, 2002 6:00 pm

pt lis 11, 2005 6:19 pm

Aldranod pisze:
przeinaczyłes wording Apcalypse

Fakycznie, pisałem z pamięci i się pomyliłem.

O wiem: Nullbroacha można odpalić, nie mając kart na ręce.
 
Awatar użytkownika
Hezor
Fantastyczny dyskutant
Fantastyczny dyskutant
Posty: 3788
Rejestracja: pn lip 23, 2007 10:31 pm

pt lis 11, 2005 6:30 pm

Popatrzmy.
Orginalosc - 1/6. rawie taka sama karta juz istnieje.
Wywazenie - 1/6. I ta karta ktora istnieje jest sorcery, a nie instantem.
Flav. - 3/6. Jest dostrzegalne jakies powiazanie dzialania, nazwy i flavu. Niestety tragicznie wykonane.

Oceniam w skali 0/6, wiec moglo byc gorzej.

Aha - masz jeszcze niepoprawnosc i bezsens wordingowy, ktore ci obnizaja to co flav. podwyzszyl.
 
Awatar użytkownika
Aldranod
Użytkownik zaawansowany
Użytkownik zaawansowany
Posty: 51
Rejestracja: pt sie 19, 2005 5:42 pm

pt lis 11, 2005 6:34 pm

Nielubiepieczarkathor: a Diabolic Intent da się odpalić jak nie masz kritów na stole??Bo to ma podobne działanie.
 
Awatar użytkownika
Hezor
Fantastyczny dyskutant
Fantastyczny dyskutant
Posty: 3788
Rejestracja: pn lip 23, 2007 10:31 pm

pt lis 11, 2005 6:37 pm

Aldranod - Poawaj wordingi. Pytaj w odpowiednim temacie. Nie mozna, bo tam musisz cos poswiecic, a tu musisz poswiecic wszystko. Cos to zawsze cos, a wszystko moze byc zerem, ze tak filozoficznie odpowiem.
 
Awatar użytkownika
pirateofthesevenseas
Zespolony z forum
Zespolony z forum
Posty: 733
Rejestracja: pn lis 18, 2002 7:31 pm

pt lis 11, 2005 6:40 pm

nie wiem czy rozumiecie język angielski ale jeżeli jest napisane: poświęć wszystkie stwory, to można nie mając żadnego poświęcić wszystkie- czyli zero. Co innego diabolic intent - tam jest napisane ile dokładnie stworów (jednego) trzeba poświęcić... to jest dość oczywiste nawet mój brat który nie gra w magica śmieje się stojąc obok mnie z waszej głupoty...

A karta żałosna...
 
Awatar użytkownika
Aldranod
Użytkownik zaawansowany
Użytkownik zaawansowany
Posty: 51
Rejestracja: pt sie 19, 2005 5:42 pm

pt lis 11, 2005 6:41 pm

Aha thx za wyczerpującą odpowiedź, pytrałem już w poczatkujących ale tam dostałem wątpliwą odpowied.
Sorry za oftopa juz nie będe.
 
Awatar użytkownika
Hezor
Fantastyczny dyskutant
Fantastyczny dyskutant
Posty: 3788
Rejestracja: pn lip 23, 2007 10:31 pm

pt lis 11, 2005 6:52 pm

Aldranod pisze:
dostałem wątpliwą odpowied.

Jakby byla zla, to edynym po niej sladem byloby moje upomnienie. Tutejsze forum jest bezpieczne.
 
Awatar użytkownika
Cabal
Zespolony z forum
Zespolony z forum
Posty: 549
Rejestracja: pt maja 27, 2005 2:16 pm

pt lis 11, 2005 11:08 pm

Czarny wraciak z niby drawbackiem. Szczerze? Nic ciekawego...
 
Awatar użytkownika
Maly_lewy
Użytkownik zaawansowany
Użytkownik zaawansowany
Posty: 36
Rejestracja: sob sty 06, 2007 11:36 pm

wt sty 09, 2007 2:18 pm

No no... wrotek do czarnej.... wording kursywą wymiata :D
 
Awatar użytkownika
Hezor
Fantastyczny dyskutant
Fantastyczny dyskutant
Posty: 3788
Rejestracja: pn lip 23, 2007 10:31 pm

wt sty 09, 2007 4:25 pm

Maly_lewy pisze:
No no... wrotek do czarnej.... wording kursywą wymiata

W zasadzie to w PC drukuja czarna wrotke ;)
 
Awatar użytkownika
mrocznymagic
Częsty bywalec
Częsty bywalec
Posty: 111
Rejestracja: ndz lis 05, 2006 9:10 am

wt sty 09, 2007 5:46 pm

Mowa o tym Obrazek
jestem w kropce bo nie wiem która mi się bardziej podoba, ta czy normalne białe [mtg=wrath_of_god]wrath of god[/mtg]
 
Awatar użytkownika
tebest
Częsty bywalec
Częsty bywalec
Posty: 107
Rejestracja: ndz paź 15, 2006 3:34 pm

wt sty 09, 2007 7:34 pm

No to zależy, czym grasz 8)

Co do Wrath of Satan to podpis genialny. xD Widać inwencje twórczą. :P Ale karta przepakowana, a nie sztuka takiej zrobić
 
Awatar użytkownika
mrocznymagic
Częsty bywalec
Częsty bywalec
Posty: 111
Rejestracja: ndz lis 05, 2006 9:10 am

wt sty 09, 2007 7:52 pm

Gram zarówno white+black jak i black+blue także w talii bede musiał wyskrobac przynajmniej dwa miejsca dla niej. :papieros:
 
Awatar użytkownika
tebest
Częsty bywalec
Częsty bywalec
Posty: 107
Rejestracja: ndz paź 15, 2006 3:34 pm

wt sty 09, 2007 8:00 pm

No to może daj tego koloru, gzdie masz więcej many? jednak ja bym wziął black, bo w sumie może być przydatny także do black+blue :P

PS. Wrath of Satan nadawałby sie chyba po drobnej modernizacji do teamtu Bible GAtherer :P

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości